2020-09-21 05:45Pressmeddelande

Stjärnorna i baren på Wermland Opera

Affisch för stjärnorna i baren, medverkande pixladeAffisch för stjärnorna i baren, medverkande pixlade

Philip Jalmelid och Tuva B Larsson nya stjärnor i baren.

Hela nöjes-Sverige håller andan – när kommer det nya beskedet om restriktioner för sittande publik? Vi på Wermland Opera håller också andan. Vi väntar på att få släppa biljetter till årets julshow med premiär 21 november på Wermland Opera.

Nu är alla medverkande artister äntligen klara! Enligt förra årets succékoncept strålar även denna jul publik, artister och musiker samman på Wermland Operas Stora scen. Tillsammans kan de njuta av storslagen musik, mat, dryck och svårslagen gemenskap! Fjolårets fantastiska stjärnor Christer Nerfont, Cecilie Nerfont Thorgersen, Anna-Maria Krawe och Ole Aleksander Bang kompletteras nu med operasångarna AnnLouice Lögdlund och Anton Ljungqvist samt musikalartisterna Pia Ternström och Oskar Roslund. De två sista stjärnorna som blivit klara för showen är Philip Jalmelid och Tuva B Larsson, vilka blivit ett succépar i musikalen Såsom i himmelen som spelats för fulla hus på Oscars i Stockholm.

Philip Jalmelid gjorde 2016-17 succé på Wermland Opera (senare även på Spira i Jönköping) som Javert i Les Misérables. Nu återkommer han alltså efter sina framgångar i Så som i himmelen tillsammans med sin motspelerska, som också blivit hans partner privat.

Stjärnorna i baren gnistrar igen spelas 27 kvällar fram till och med 31 december. Biljetterna släpps så snart vi vet hur de nya restriktionerna ser ut och vi hinner skapa en så smittsäker miljö som möjligt.

För intervju med någon av de medverkande eller frågor om produktionen vänligen återkom till Pernilla.eduard@wermlandopera.com 073-626 39 30Om Wermland Opera

About company


Kontaktpersoner

Pernilla Eduard
Marknadschef
Pernilla Eduard